5% kedvezmény
(nem akciós termékeinkre)
Ballagási akció -5%

Rólunk

                                                      SEMAPHORAS KFT

 

Kedves Vásárlóim!

    Minőségi ékszerek széles választékát kínáljuk kedvező áron,hogy ki tudjuk elégíteni minden kedves érdeklődő igényét, mely hosszú időn át tud örömöt okozni,akár magunknak vásároljuk,akár ajándékba szánjuk.

   Kiemelt szerepet tölt be nálam a környezetvédelem, ezért a fotózásnál és a csomagolásnál figyelembe vettük a környezetre gyakorolt hatást, így a legkevesebb energiát és nyersanyagot használtuk fel az ékszerek bemutatására illetve csomagolására, de azért a  minőség rontása nélkül.

   Biztosítok mindenkit arról, hogy az ékszerek  kíváló minőséget gyártó gyárakból kerülnek ki. Azon vagyunk, hogy a nálunk vásárolt ékszereidet sokáig eredeti pompájukban hordhasd, melyet tanácsainkkal tapasztalatunkkal segítünk.

   Ha egy  terméket  egyszerre 2 vásárló szeretné megvásárolni , az a vasarló kapja aki az  előlre utalást választotta, hiszen ő már kifizette.

A termékek jelentős része boltunkban van, hogy minél gyorsabban tudjuk teljesíteni, de így természetesen, ha a boltban megvásárolják, akkor nem tudjuk a rendelést teljesíteni.

Minden esetben értesítjük a vásárlót!

   Ügyfél szolgálatunk készséggel áll a rendelkezésetekre,akármilyen kérésről, kérdésről legyen is szó, ha bármilyen segítségre volna szükségetek, keressetek bizalommal :-)

 

Kellemes vásárlást kívánunk!

 

Szolgáltató adatai:

Cégnév Semaphoras KFT
Szolgáltató székhelye, telephelye ill lakcím: 1163 Budapest, Veres Péter út 51
Cégjegyzékszám: 01-09-400787 
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Elérhetőség: (e-mail cím): semaphorasekszer@gmail.com

Adószám: 27856763-2-42

Bankszámlaszám 10702301-73508322-51100005

Szolgáltató egyéb elérhetősége: 0630/292 26 65; novimari@gmail.com