Lotus

A márka születése

1980-ban Miguel Rodríguez alkotta meg a Lotus márkát, mely ma egy a Festina Csoporthoz tartozó márkák közül. A Lotus történetében az első áttörő sikerre a megalapításától számított 5 év múlva került sor, amikor a vállalat piacra dobta a Fase Lunar órát.
1990-ben megjelentek a Lotus stopperes órái, melyekkel a vállalat a különböző időmérős sportokat űzőket is megnyerte magának. Két évvel később a Super Chrono modell megjelenésével a márka egyszerűbbé tette az időmérést a tengeri és légi közlekedés során is.

A Lotus világa

Egyedi, exkluzív tervezés a modern kor generációinak. Ez a Lotus. A Lotus órák határozott karaktere tökéletesen megfelelnek azon a fiatalok elvárásainak, akik szeretnének kitűnni a tömegből, akik odafigyelnek megjelenésükre, akik követik a divatot és mindig naprakészek.
Aki Lotuszt választ, egy olyan óra mellett dönt, amely egyedülálló és különleges stílussal rendelkezik, melynek kialakítása az innovatív fejlesztésnek köszönhető és amely energikusságot sugároz magából.
A márka széles választékából válogatva könnyedén ráakadhatunk a számunkra ideális modellre. A Chronos kollekció darabjai komolyabb és elegánsabb megjelenést biztosítanak viselőjüknek, a Lotus Mood modellek pedig egy kis színt vihetnek szürke hétköznapjainkba.
A Lotus 2012 óta támogatja Marc Márquezt, spanyol motorversenyzőt és ennek hatására alkotta meg a márka a Marc Márquez nevet viselő kollekciót.
A Lotus a városi fiatalok tökéletes választása, azoké, akik mernek és nyernek. A Lotus fiatalos lendületével és formáival színesíti meg hétköznapjainkat.

A kategóriában 60 termék található.