Coeur de Lion

A tavasz és jó idő beköszöntét egy új, igazán színes és vidám márkával ünnepeljük. Tudj meg mindent az újdonságokról, és válaszd ki közülük új kedvenceid!

A stuttgarti székhelyű Coeur de Lion ékszermárka 1987-ben robbant be a köztudatba. A márka alapítója, Carola Eckrodt formatervező egészen újszerű anyagokkal és formákkal kezdett el kísérletezni, amelyek akkoriban még szokatlannak számítottak az ékszerek világában.

Coeur de Lion célja, hogy ékszereik bármikor, bármilyen alkalomkor megállják a helyüket. 

Ékszereiket mérnöki pontossággal tervezték, a tiszta formák és arányok tökéletessége ihlette őket. Kínálatukban találsz nyakláncokat, karkötőket és fülbevalókat is, melyek szettben viselve, de külön – külön hordva is lenyűgözőek.

Coeur de Lion minden egyes ékszere a cég stuttgarti műhelyében készül, Németországban. Itt a mai napig kézzel készítik ezeket a prémium kategóriás ékszereket, a legmagasabb odafigyeléssel és tökéletes minőségű alapanyagokból.

Az ékszerek többsége nemesacélból és különböző ragyogó kristályokból készül. A készítők sokszor nyúlnak a természetes eredetű kövekhez, kristályokhoz és újabban a klasszikus elegancia egyik örök képviselőjéhez, az édesvízi gyöngyhöz is.